Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka lub pasta do smarowania.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 351
Polecam.
Odsłon: 786
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36371
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 451
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 351
Polecam.
Odsłon: 786
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36371
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 451
Składniki
Rybę oddzielamy od ości i skóry. Kroimy na małe kawałki. Jajko gotujemy na twardo. Ogórki, cebulę, jabłko oraz jajko kroimy w kostkę. Dodajemy również posiekaną natkę pietruszki . Czosnek przeciskamy przez praskę. Całość posypujemy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym oraz solą. Jeżeli ogórki są dość słone sałatka nie wymaga solenia. Polewamy 2 łyżkami oliwy z oliwek. Delikatnie mieszamy.
Jeżeli całość zmiksujemy blenderem uzyskamy pyszną pastę do smarowania pieczywa.