Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka na zimę:)
Polecam.
Odsłon: 207
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 207
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 62
Składniki
Marchew trzemy na tarce na dużych oczkach, fasolkę kroimy na kawałki, cebule kroimy w drobną kostkę,
Do rondla wlewamy 3/4 szklanki oleju i 8łyżek wody wkładamy marchew i dusimy do miękkość, cebulkę zeszklić na 1/2 szkl. oleju . Fasolkę gotujemy do miękkości.Gdy wszystko już będzie gotowe , przekładamy do jednej miski dodajemy pozostałe składniki mieszamy , wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15 minut .