Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie warzywa mają mało kalorii, lecz seler wiedzie tu prym.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19576
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19576
Składniki
Wykonanie: Seler oczyścić z włókien (tak jak rabarbar) namoczyć w zimniej wodzie i drobno posiekać. Ziemniaki i jabłka pokroić w kostkę. Czosnek zmiażdżyć i utrzeć z żółtkiem i oliwą, przyprawić do smaku i odstawić. Selera, jabłko, ziemniaki razem połączyć, przełożyć do salaterki i polać przygotowanym sosem. Podawać do zimnych mięs.