Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niepowtarzalny smak, sałatka zawdzięcza serowi feta. Według mitologii greckiej sztuka wyrobu sera została przekazana ludziom przez bogów Olimpu.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1127
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1127
Składniki
Drobno pokrojoną kapustę wymieszać z pokrojoną w kostkę papryką. Dodać odsączoną kukurydze. Pomidory obrać i tak jak ser pokroić w kostkę. Dodać oliwki. Całoś polać oliwą.