Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 812
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 56
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4519
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 103
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 812
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 56
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4519
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 103
Składniki
Oliwki pokroić na mniejsze kawałki lub połówki.Ser również pokroić na mniejsze części. Oliwę z oliwek połączyć z octem winnym i przyprawić pieprzem i solą. Roszponkę i pomidorki umyć,osuszyć. Pomidorki pokroić w ćwiartki,połączyć z roszponką,oliwkami i serem. Sałatkę wymieszać z przygotowanym sosem z oliwy i octu winnego,posypać słonecznikiem.Smacznego.