Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam ją przyszykować jako dodatek do niedzielnego obiadu. Sałatka wyszła smaczna, na pewno warta powtórzenia.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 183
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 183
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i drobno kroimy. Por kroimy w cienkie krążki, cebulę siekamy w pióra, kukurydzę odsączamy z zalewy, natomiast ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem mieszamy, dodając majonez. Przyprawiamy solą i pieprzem, ewentualnie dodajemy musztardę. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki, by smaki się przegryzły.