Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśna sałatka, którą można podać do obiadu. Lekka i łagodna w smaku.
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 138
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 226
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 138
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 226
Składniki
Por kroimy w półksiężyce i na kilka minut zanurzamy we wrzątku. Odcedzamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo. Ogórki kiszone i jabłka kroimy w kostkę, dodajemy odsączoną kukurydzę, przestudzony por i jajka pokrojone w kostkę. Przyprawiamy, dodajemy rodzynki i mieszamy z majonezem. Wkładamy do schłodzenia do lodówki.