Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, zdrowa, dietetyczna... pyszna na ciepło i zimno!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 472
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23662
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 111
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 472
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23662
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 111
Składniki
Pieczarki oczyszczam. Na patelni rozgrzewam oliwę i smażę około 7 minut. Przyprawiam do smaku. Botwinkę myję i kroję na spore kawałki. Zalewam wrzątkiem i pozostawiam na 5 minut pod przykryciem. Odcedzam, dodaję do pieczarek i duszę do odparowania nadmiaru wody. Posypuję migdałami i ziarnami.