Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona tuńczykowa sałatka.Polecam:)
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 63
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 82
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 112
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 63
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 82
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 112
Składniki
Ugotować ryż,wystudzić.Ogórki świeże i kiszone pokroić w kosteczkę,wrzucić do miski.Paprykę pokroić w kostkę dołożyć,tuńczyka odcedzić z zalewy lub oleju i wrzucić do miski.Dodać kukurydzę i ryż.Przyprawić solą i pieprzem,dołożyć majonez i pietruszkę zieloną.