Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się do kiełbasek z grila
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1577
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1276
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1577
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1276
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ryż gotujemy na sypko. Odcedzamy, przelewamy wodą in schładzamy. Oczyszczona paprykę kroimy w kostkę razem z ogórkami i jajkami. Pokrojony w ćwiartki por kroimy w paseczki. Kukurydze i groszek odcedzić, i dodać do ryżu razem z pokrojonymi warzywami i majonezem. Wszystko ze sobą połączyć i doprawić solą i pieprzem.