Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sałatki są dobrym uzupełnieniem codziennej diety.
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1459
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1459
Składniki
Makaron gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, w między czasie przygotowujemy resztę składników. Do miski wyjmujemy tuńczyka z puszki odlany z nadmiaru płynu,rozdrobnić widelcem,do tuńczyka dodajemy drobno pokrojoną w kosteczkę cebulę,oraz paprykę i ogórki konserwowe również pokrojone w kostkę, dodajemy również selera konserwowego. Gdy ugotuje się makaron odlewamy wodę i studzimy przelewając zimną wodą -odsączamy i dodajemy do reszty składników. Dodajemy majonez i mieszamy. Możemy doprawić do smaku solą i pieprzem ,jeśli ktoś lubi ostrzejszy smak.