Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca sałatka. Zamiast indyka możemy użyć kurczaka.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 67
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 21
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 73
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 106
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 67
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 21
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 73
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 106
Składniki
Ugotować ryż i odstawić aż ostygnie
Filet z indyka pokroić w kosteczkę, następnie posypać ostrą papryką, solą i pieprzem, wymieszać tak aby każdy kawałek był przyprawiony a następnie podsmażyć na oleju na złoto.
Ananas i trochę pora pokroić w kosteczkę.
Wszystkie składniki wymieszać z majonezem a następnie przyprawić odrobiną curry, solą i pieprzem.
Przed podaniem schłodzić.
Smacznego :)