Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Kuchnia aborygenów ,przejmująca wpływy kuchni europejskiej i azjatyckiej. Salsa doskonale komponuje się z białą rybą.
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 57
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 74
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 57
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 74
Składniki
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy kukurydzę i fasolki (wcześniej ugotowane al dente i pokrojone na mniejsze kawałki ). Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i smażymy około 5 min. Do miski wsypujemy posiekane dymki ,listki mięty oraz chilli. Wlewamy sok z limonki ,dodajemy fasolki z kukurydzą ,dokładnie mieszamy.