Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna petrada na głód słodyczy
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2195
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 31
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2195
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 31
Składniki
Seler naciowy myjemy i kroimy w mniejsze kawałki. Przekładamy do wysokiego naczynia. Pomarańczę obieramy ze skóry i kroimy również w drobne kawałki, przekładamy do naczynia z selerem naciowym. Dodajemy 1 łyżkę miodu.
Miksując dodajemy wodę (ilość wg uznania) osiągając właściwą dla siebie konsystencję.