Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, smaczne, a''''la stroganow.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 62
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 273
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5428
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 62
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 273
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5428
Składniki
Umyte serca przekroic na pół, zagotowac w osolonej wodzie, zebrac pianę. Dodac ziele, pieprz, liśc laurowy, nadal gotowac na wolnym ogniu do miękkości.
Umyte i obrane seler i marchew pokroic w słupki, dodac pod koniec gotowania mięsa. Gdy serca będą już miękkie wyjąc i pokroic w słupki. Wrzucic do wywaru.
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklic na maśle, dodac mąkę, zasmażyc. Rozcieńczyc rosołem, wymieszac ze śmietaną i koncentratem. Dodac do zupy, Zagotowac. Doprawic do smaku. Podawac z pieczywem. Smacznego.