Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy najlepszy.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8563
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 432
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8563
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 432
Składniki
Wykonanie: Ser pokruszyć, posypać odrobiną sody oczyszczonej i odstawić w ciepłe miejsce pod przykryciem na 2-3 dni. Następnie włożyć zgliwiały ser na patelnię i ze stopioną margaryną smażyć na małym ogniu do całkowitego rozpuszczenia. Zestawić z ognia, wbić jajo, czosnek lub przyprawy, które lubimy i wlać do pojemniczka- ostudzić.