Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i delikatny.Sekret dobrego sernika tkwi w jakości sera.
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23613
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 77
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23613
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 77
Składniki
Cukier podzielić na dwie części
Oddzielić żółtka od białek
Jedną część cukru utrzeć z żółtkami (na kogel-mogel)przy pomocy miksera,do otrzymanej masy dodać kolejno pozostałe składniki,wszystko dokładnie miksując.
Białka ubić z pozostałym cukrem na sztywną pianę,dodać pianę do masy serowej i delikatnie wymieszać.
Piec w temp.200 st.C,przez 30-40 minut.(zawsze sprawdzam patyczkiem czy jest już gotów)