Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dietetyczny sernik. bardzo lekki i bardzo alternatywny. dla odważnych!
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 22
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 23
Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam.
Odsłon: 285
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 56
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 22
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 23
Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam.
Odsłon: 285
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 56
Składniki
Wszystkie składniki powinny mieć temperaturę pokojową. Cukinie kroję w plastry. Na rozgrzaną patelnię wlewam trochę wody, dodaję cukinię, solę lekko i odparowuję. Studzę. Banan rozgniatam na miazgę. Piekarnik rozgrzewam do 150 stopni Celsjusza. Wszystkie składniki nakładam do malaksera. Miksuję do połączenia i rozdrobnienia cukinii. Wylewam na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Piekę 75 minut. Pozostawiam w uchylonym piekarniku na 30-40 minut. Chłodzę przez noc w lodówce.