Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sernik gotowany na gotowym spodzie lub na biszkopcie
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 67
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 67
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Składniki
ser zmielić w maszynce do mięsa lub kupić w wiaderku wymieszać budyń z mlekiem i odstawić
Margarynę rozpuścić, dodać ser ciągle mieszając na wolnym ogniu, dodać jaja, cukier. Na końcu wlać powoli budyń, ciągle mieszając.
Ser zagotować ciągle mieszając i wylać na biszkopt