Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nasz ulubiony, lekki i puszysty serniczek:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41145
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 95
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 115
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 147
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41145
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 95
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 115
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 147
Składniki
1. Ser zmiksować z żółtkami, ucierając dodawać mleko w proszku, mąkę. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem waniliowym, dodać do sera i bardzo delikatnie wymieszać łyżką. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i dalej ubijać. Sztywną pianę dodać do sera i delikatnie połączyć.
Brytfannę wyłożyć papierem do pieczenia i poukładać herbatniki. Na herbatniki wylać przygotowaną masę serową. Piec w nagrzanym piekarniku ok. 50 minut w temperaturze 180 stopni. Życzę smacznego!