Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzezwiający serniczek na upalne dni. Bardzo polecam:)
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Na spód tortownicy dać biszkopty. Galaretki 3 rodzaje,osobno rozpuścić w szlance gorącej wody. Serek homo wyłożyć do rondelka i zalać zimną galaretką. Tężejący serek wylać na biszkopty.Tak samo postąpić z pozostałymi galaretkami i serkami. Na wierzch poukładać truskawki i zalać 2 galaretkami. Dać do lodówki by wszystko dobrze stężało.
Smacznego życzę:)