Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 341
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3502
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12897
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 341
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3502
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12897
Składniki
Skrzydełka umyć i "wyfiletować" z kości pozostawiając nie ruszoną jedynie lotkę. Posypać przyprawami skrzydełka, dodać łyżkę oleju i pozostawić na kilka godzin w lodówce.
Następnie należy zrobić farsz: Na rozgrzanym maśle kładziemy szpinak, przy pełnym rozmrożeniu dodajemy ser feta. Kiedy się roztopi posypujemy przyprawami wg uzniania:) Odstawiamy do wystygnięcia.
Następnie nadziewamy skrzydełka i wstawiamy do wcześniej rozgrzanego piekarnika na ok 40min. Gdzieś w połowie pieczenia należy przekręcić je na drugą stronę.
Podajemy jako przystawka lub część dania głównego:)