Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące skrzydełka.;)
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 87
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 177
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 87
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 177
Składniki
Skrzydełka oczyścić i ponacinać na zgięciach, dodać wyciśnięty czosnek i zalać sosem sojowym, najlepiej na całą noc. Następnie panierować w bułce tartej, poukładać na blasze i popryskać troszkę oliwą lub posypać wiórkami margaryny. Piec 40 min. w 160-170 C. Podawać z pieczywem lub sałatką. SMACZNEGO