Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘSO Z KURCZAKA,DELIKATNE I SOCZYSTEA PRZY TYM NIEDROGIE,JEST PODSTAWĄ WIELU DAŃ W KUCHNIACH Z CAŁEGO ŚWIATA.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 75
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 92
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 120
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 75
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 92
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 120
Składniki
SKRZYDEŁKA WYMIESZAĆ Z PRZYPRAWĄ DO KURCZAKA,ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.
W WYSOKIM NACZYNIU PRZYGOTOWAĆ CIASTO:DO MĄKI DODAĆ IMBIR,SÓL,PIEPRZ,SOS SOJOWY,WBIĆ JAJKA,WSZYSTKO WYMIESZA.JEŚLI CIASTO JEST GĘSTE MOŻNA DODAĆ TROCHĘ WODY.
CIASTO MUSI BYĆ GŁADKIE I NIECO GĘSTSZE NIŻ NA NALEŚNIKI.
W WOKU,GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ OLEJ.SKRZYDEŁKA ZANURZAĆ W CIEŚCIE I WRZUCAĆ NA GORĄCY OLEJ.SMAŻYĆ DO UZYSKANIA ZŁOTEGO KOLORU,OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU.