Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjnie :)
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 164
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 270
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 164
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 270
Składniki
Mięso umyć, osuszyć najlepiej papierowym ręcznikiem i rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć solą, pieprzem i majerankiem. Jajko rozbić, dodać musztardę, szczyptę soli, pieprzu i majeranku. Wymieszać. Panierować w jajku, bułce tartej i smażyć na maśle klarowanym do zrumienienia. Pod koniec smażenia dodać wodę. Po chwili kotlety przewrócić na drugą stronę i zdjąć z patelni.