Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soki owocowe, warzywne czy owocowo-warzywne robione w domu są bogate w witaminy, przeciwutleniacze, mikroelementy i sole mineralne, a nawet zapobiegają nowotworom. Z każdej strony docierają do nas takie właśnie informacje i opinie zachwalające domowe sokowanie.
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 21
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 21
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 20
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 21
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 21
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 20
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Składniki
1) Jarmuż dokładnie umyć. 2) Pomarańcze umyć i obrać. 3) Wszystkie składniki przepuścić przez sokowirówkę. 4) Gotowy sok wymieszać. 5) Podawać od razu po przygotowaniu.