Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 232
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 79
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 267
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 473
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 232
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 79
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 267
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 473
Składniki
Wykonanie sosu koperkowego: Włoszczyznę opłukać, ugotować w 2 szklankach wody i odcedzić, mąkę rozetrzeć z tłuszczem, rozprowadzić mlekiem i częścią wywaru. Następnie wlać do pozostałego gotującego się wywaru( bez warzyw) dodać drobno posiekany koperek, zagotować i posolić do smaku.