Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z zapisków sprzed kilkudziesięciu lat. Błyskawiczny do zrobienia i bardzo smaczny. Polecam szczególnie do gołąbków.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 60
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2696
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5388
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 60
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2696
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5388
Składniki
Z margaryny i mąki sporządzić zasmażkę. Dodać koncentrat pomidorowy ,rozprowadzić w bulionem ,zagotować. Dodać śmietanę i przyprawić do smaku solą i pieprzem.