Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, łatwe, tanie i pyszne. Można je zjeść z makaronem, który został np. z rosołu.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Następnie wlać pomidory i poczekać, aż woda trochę odparuje.
Jedyne co nam zostało to dodać przyprawy i wymieszać.