Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super surówka do pbiadu ido kanapek... Pamiętam jak podoną sałatkę babcia robiła do obiadu........
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w plasterki.Do garka wsypać cukier(ilość cukru załeży od kwaśności ogórków),liście laurowe resztę przypraw i połowę cebuli - zagotować.Ogórki i resztę cebuli zalać gorącą "marynatą" odstawić aż smaki się połączą