Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka na różne okazje. Jej zaleta ? Szybka , prosta a zarazem smaczna, czegóż chcieć więcej...
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10626
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 261
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10626
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 261
Składniki
Dojrzałe awokado wydrążyłem. Jajko ugotowane na twardo obrałem i posiekałem na mniejsze kawałki. Miąższ awokado , jajko i 3 fileciki anchois połączyłem, dodałem 2 łyżeczki oleju z oliwek, w którym były fileciki. Doprawiłem świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko zmiksowałem. Tak przygotowaną masą wypełniłem wcześniej przygotowane słone babeczki (można użyć gotowych). Udekorowałem kiełkami brokułu.