Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wino, żurawina chrzan oraz sok pomarańczowa stanowią wyjątkową bazę dla tego dania
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 29
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 278
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1213
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 121
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 29
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 278
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1213
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 121
Składniki
1. Przygotuj marynatę: oliwa + przyprawy = filety zalej marynatą i odstaw na 12h 2. cebulę podsmażyć na patelni + świeży sok pomarańczowy = dusić ok 30min 3. Przygotuj sos: żurawinę należy przetrzeć przez sitko + chrzan + sok z cytryny + czerwone wino + przyprawy 4. Odsączone z marynaty filety wypełnić duszoną cebulą i zwinąć w ruloniki