Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 88
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 108
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 135
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 88
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 108
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 135
Składniki
Śledzie wymoczyć ,wyporcjować ( na 3 cm paski) ,sporządzić marynatę. Zagotować wodę z octem ,cukrem i zielem angielskim ,ostudzić. Cebulę pokroić w plastry ,dodać do zalewy ,zagotować ,ponownie ostudzić. Dodać koncentrat ,olej ,paprykę ,ponownie zagotować i ostudzić. Zalać śledzie i wstawić do lodówki min na 48 godzin.