Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w porzygotowaniu, znajomym sakują wybornie
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 513
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 99
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 513
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 99
Składniki
Filety wymoczyć (15-20 minut - najlepiej matyjasy) podzielić na dzwonka i ułożyć na półmisku. Jabłka, cebulę i natkę pietruszki drobno posiekać, wymieszać z majonezem i jogurtem, doprawić cukrem i pieprzem. Gotowym sosem polać śledzie Odstawić na 2 godziny do przegryzienia się. Smacznego!!