Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkiem szprotek wędzonych smakują wybornie.
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23617
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 79
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23617
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 79
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć i ugotować w tej samej wodzie, odsączyć i zmiksować z korniszonem, szprotkami i cebulą. Przyprawić do smaku, wymieszać z koncentratem pomidorowym. Po czym dodać do śledzi, wymieszać i ułożyć ciasno w słoikach. Wstawić do lodówki na jeden dzień i możemy podawać na stół Wigilijny.