Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale nadaje się jako masa do ciast, do naleśników, racuchów itp.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 718
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 193
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 718
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 193
Składniki
Śliwki wypestkować, zmiksować, dodać cukier i cukier waniliowy. Smażyć na wolnym ogniu 2 godziny po czym dodać kakao i smażyć jeszcze 30 min. Gorące przekładać do słoików. Smacznego.