Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki w szynce parmeńskiej - robi się je migusiem , a smakują niebiańsko.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 213
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 44
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 106
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 131
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 213
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 44
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 106
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 131
Składniki
Każdy plaster szynki parmeńskiej, przekrawam na pół. Teraz w każdą połowę plasterka owijam śliwkę i zabezpieczam wykałaczką. Do rogrzanego na 200 stopni piekarnika w naczyniu żaroodpornym (lekko skropiłam je wodą, można oliwą ) wstawiłam nasze zawinięte mini roladki. Piekę je 20 min z opcją góra - dół , następnie zmnieniam funkcję na termoobieg i zapiekam jeszcze 5 minut. Chrupiące , gorące! Smacznego :)