Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
śledzie oczyścić,dokładnie umyc i osuszyć,posypac solą,pieprzem i papryką
na patelni rozgrzać olej,śledzie otoczyć w mące i smażyc na rumiano
podawać z ziemniakami z wody i surówką ze swieżej kapusty
świetnie smakuja na zimno,mozna tez zrobic je w pomidorach jak i zamarynować