Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażonka z łopatki.... bardzo syta i bardzo smaczna a przede wszystkim ekspresowa w wykonaniu....... Polecam
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 46
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 62
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 82
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 46
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 62
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 82
Składniki
Przygotowanie: Mięso, kroimy w kostkę,cebulę w krążki,półplasterki ,margarynę(10dkg), rozgrzewamy na patelni i wrzucamy mięso,dusimy do miękkości pod przykryciem,dodać przyprawy (mięso na patelni doprawić solą pieprzem delikat do mięs,majerankiem Do garnka wlać 1/2 szklanki wody ,wrzucić 1 kostkę rosołową,10dkg margaryny ,cebulkę i dusić do miękkości .Następnie do cebulki dodać miękkie mięso i wymieszać (jeśli trzeba doprawić do smaku) Podajemy z chlebem Smacznego!!!