Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 169
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 643
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 34
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 41
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 169
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 643
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 34
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 41
Składniki
Upiec biszkopt. Wystudzony przekroić wzdłuż. Jedną połowę nasączyć.
Dwie galaretki rozpuścić w 3,5 szklankach wody, a jedną w pół szklanki wody. Serek wymieszać z jogurtem, tężejącą galaretką (rozpuszczoną w pół szkl wody) i wylać na biszkopt. Przykryć drugą połwą biszkoptu. Delicje namoczyć, ułożyć na biszkopcie i zalać galaretkami i posypać jagodami.