Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, zdrowa i sycąca pasta z makreli z chrupiącym ogórkiem małosolnym. Idealna na piknik, czy jako dodatek do kanapek do szkoły lub pracy.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 357
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 357
Składniki
Makrelę starannie obieramy z ości i skóry, a mięso rozdrabniamy na małe kawałki. Jajko, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy do obranej ryby. Do całości dodajemy serek, koncentrat i pietruszkę, dokładnie mieszamy i doprawiamy pieprzem.