Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa propozycja śniadania, można użyć chleba tostowego, ja używam zwykłego
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
1. z chleba odkroić skórki, rozwałkować wałkiem do ciasta , 2. ser i wędlinę pokroić w kostkę, 3. rozwałkowanym chlebkiem wyłożyć formę do muffinek, tworząc jakby chlebowe miseczki, na spód wsypać ser i wędlinę, na wierzch wbić po 1 jajku, posypać solą i pieprzem, 4. wstawić do nagrzanego do 180 st piekarnika, piec ok 8-10 min, uważając żeby jako zbytnio się nie spiekło, smacznego