Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z mięsem mielonym wołowym.oliwkami i kaparami w sosie pomidorowym.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 28
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 278
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1212
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 28
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 278
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1212
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
Cebulę drobno pokroić. Na patelni podgrzać oliwę,dodać cebule i czosnek przeciśnięty przez praskę i delikatnie zrumienić.Następnie dodać mięso i podsmażyć. Gdy mięso będzie usmażone dodać przyprawy,pomidory w puszce i przecier pomidorowy.Poddusić ok 2 min i dodać oliwki i kapary.Na sam koniec dodać świeża bazylię.
Makaron ugotować al dente. Na talerze rozłożyć makaron polać sosem i posypać parmezanem. Smacznego!!!