Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaczął się sezon na dynię. Proponuję takie połączenie smaków.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 132
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 132
Składniki
Dynię obrać, odrzucić pestki, miąższ pokroić na kawałki. Cebulę i czosnek obrać, pokroić w drobną kostkę. Olej rozgrzać na patelni i przesmażyć na nim mięso mielone.
Dodać cebulę i czosnek, doprawić solą, pieprzem, tymiankiem i curry. Dodać pomidory i dynię. Gotować ok. 8 minut. Makaron ugotować w osolonym wrzątku wg przepisu na opakowaniu, odcedzić. Spaghetti podawać z sosem, posypać parmezanem.