Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybko i na zdrowo. Dla nas idealne połączenie makaronu z jarmużem.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Makaron gotujemy al dente. W tym czasie szykujemy pesto. Jarmuż, oliwę, orzechy, parmezan blendujemy kilka minut. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Makaron dokładnie mieszamy z pesto. Podajemy od razu po przygotowaniu.