Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomieszanie słodkiego miodu z ostrą musztardą daje bardzo ciekawy efekt.
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 442
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 49
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 442
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 49
Składniki
w misce mieszamy ze sobą miód i musztardę i do tak przygotowanej marynaty wkładamy mięso na ok 6 godzin
na rozgrzanej teflonowej patelni układamy steki i polewamy całą marynatą, smażymy ok 4-5 minut na każdej stronie
podajemy na talerzu polane sosem z patelni (na zdjęciu podane z purée a w zasadzie kremem z ziemniaków uzyskanym dzięki blenderowi)
SMACZNEGO