Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne warzywne steki posypane chrupiącą sałatką.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 67
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 97
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 67
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 97
Składniki
Składniki marynaty mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku. Seler obieramy, a następnie kroimy w plasterki. Dokładnie smarujemy marynatą. Pieczemy w 180 stopniach C około 15-20 minut. Sałatka: szynkę kroimy w drobną kosteczkę, podsmażamy na oleju. Skwarki z szynki mieszamy z ziarenkami granatu, posiekanymi orzechami i natką. Na talerze wykładamy upieczone plastry selera posypujemy je sałatką. Serwujemy od razu po przygotowaniu. Smacznego.