Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo pyszna i można jej używać również do innych potraw:)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Składniki
Kapustę i cebulkę drobno pokroić, paprykę w kostkę,ogórki zetrze na tarce o dużych oczkach. Przyprawić pozostałymi składnikami. Smacznego:)