Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Pyszny dodatek do wielu dań,ja ją uwielbiam w połączeniu z frytkami i sosem serowo-czosnkowym jak na fotce,polecam:)
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 145
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 204
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 145
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 204
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować,dodać pomidory pokrojone w mniejsze kawałki.Ogórka umyć,wytrzeć do sucha,przekroić wzdłuż na cztery części i pokroić ze skórą w cienkie plasterki,dodać.Pora pokroić w cienkie półplasterki,dodać również kukurydzę.Wymieszać wszystkie składniki,dodać majonezu do smaku,przyprawić solą i pieprzem.