Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gwarantuje, że będzie smakować:)
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1750
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 671
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 152
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1750
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 671
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 152
Składniki
Pora pokroić w półplasterki, wrzucić do miski i posolić.
Marchewkę zetrzeć na tarce na drobnych oczkach, wyłożyć na pora i posypać cukrem.
Jabłko zetrzeć na dużych oczkach, wyłożyć na marchewkę i polać sokiem z cytryny.
Całość zalać jogurtem naturalnym. Nie mieszać! Wstawić do lodówki na ok. pół godziny.
Wymieszać tuż przed podaniem.